ΚΡΕΑΣ,

Μοσχάρι Bulgogi

Ιουνίου 16, 2017 penny 0 Comments


Υλικά:  
  • 500 γραμμάρια φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε μικρά κομμάτια 
  • 5 κουταλιές σούπας σως σόγιας 
  • 2 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη 
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι  
  • 2 κουταλιές γλυκού σκόνη σκόρδου 
  • 2 κουταλιές σούπας σουσάμι 
  • 2 κουταλιές σούπας σουσαμέλαιο 
  • ½ κουταλάκι γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
 
Εκτέλεση:
 
Τοποθετήστε τα κομμάτια μοσχαριού σε ένα πιάτο. Αναμείξτε τη σως σόγιας, τη ζάχαρη, το κρεμμύδι, τη σκόνη σκόρδου και το πιπέρι σε ένα μπολ. Ρίξτε το μείγμα στα κομμάτια μοσχαριού. Αφήστε να μαριναριστεί για αρκετές ώρες. Μπορείτε να ψήσετε το μοσχάρι σε σχάρα, στο φούρνο ή σε αντικολλητικό σκεύος. Εάν προτιμήσετε το τελευταίο χρησιμοποιείστε και ότι μείγμα έχει απομείνει

0 σχόλια: