ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,

Κοτόπουλο με δημητριακά και μουστάρδα

Ιουνίου 16, 2017 penny 0 Comments

   
                                                                               

Υλικά:
 

  • 4 (180 γρ. το ένα) φιλέτα κοτόπουλου χωρίς την πέτσα 
  • 4 κούπες δημητριακά ρυζιού 
  • 2 κουταλιές γλυκού τριμμένο σκόρδο 
  • 1 αυγό 
  • 1½ κούπες γάλα 0% 
  • 3 κουταλιές γλυκού σκόνη μουστάρδας 
  • 1 κουταλιά γλυκού μπούκοβο 
  • αλάτι και τριμμένο πιπέρι                                                                                                                     
Εκτέλεση:  
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τα δημητριακά ρυζιού σε σκεύος και θριμματίστε τα. Προσθέστε τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη μουστάρδας, το μπούκοβο, το αλάτι και το πιπέρι και αναμείξτε τα συστατικά. Σε ένα μπολ χτυπήστε το αυγό με το γάλα. Βάλτε τα φιλέτα κοτόπουλου στο μείγμα αυγού και γάλακτος και αφού καλυφθούν πλήρως πασπαλίστε τα με το μείγμα δημητριακών που παρασκευάσατε νωρίτερα. Βάλτε σε ταψί τα φιλέτα κοτόπουλου και στη συνέχεια αφήστε τα στο φούρνο για τουλάχιστον 20 λεπτά και μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

0 σχόλια: